Hunden är människans bästa vän

Din hund är inte bara ett husdjur, oftast blir hunden både din bästa vän och en kär familjemedlem som förtjänar det bästa. Att ge din hund mat och promenader är ju en självklarhet men det finns många andra sätt att skämma bort din hund och se till att han eller hon är stimulerade. Om din hund är aktiverad och mår bra kommer du få en mycket härligare kompis att umgås med och ni kommer även ha roligare ihop.

Träning och lek

Hundar behöver aktiveras och det finns en uppsjö av roliga aktiviteter och träningstips för dig och din hund. Att träna din hund är inte bara nödvändigt för att den ska må bra det är även en fantastisk aktivitet att göra tillsammans. Men glöm inte att roliga leksaker och smaskigt godis underlättar alla träning – klicka här för mer information.

Även hundar uppskattar presenter

Alla som någon gång haft en hund vet att de blir lika glada som barn när de får något nytt att leka med eller något extra gott att äta. Så varför inte skämma bort din hund lite extra med en överraskning. Precis som vi människor så behöver även hundarna lite variation i sin vardag.