Få din hund att må ännu bättre

Hunden har länge varit människans bästa vän och därför förtjänar din hund det allra bästa. Långa promenader och lek är bland det bästa det tycker om.

Men för att må riktigt bra behöver de även ett foder som innehåller alla nyttiga ämnen som de behöver. Det finns en uppsjö av foder på marknaden men vill du att din hund ska få det absolut bästa är urvalet mindre. Lägg din beställning online, snabbt och smidigt.

Lek ökar hundens välbefinnande

När du lekar med din hund hjälper det till att minska stress enligt flera studier som gjorts. Det räcker med några korta stunder om dagen för att sänka kortisolnivåerna som är kopplade till stress. Belöning är också ett annan sätt att sänka stresshormonerna hos din hund och har flera andra positiva effekter.

Olika foder beroende på ålder

Allt foder passar inte för alla hundar. Det finns speciella foder beroende på var din hund befinner sig i livet. Valpar behöver ett särskilt foder som innehåller en högre mängd kalorier eftersom den växer och rör mycket på sig. Äldre hundar behöver inte samma kaloridensitet. Hundar behöver precis som människor få i sig rätt mängd näringsämnen för att kroppen ska fungera optimalt.